Over Mijzelf

Fotografie is er met de paplepel ingegoten. De dia´s van mijn vader, zwart-wit foto´s, toen nog analoog, een doka op m´n zolderkamertje. Nu alles digitaal met alle hulpmiddelen voorhanden. Sinds begin 2018 heb ik de activiteiten en handelsnaam van PROMO-FIRST overgenomen waardoor een nieuwe specialisatie was geboren: Promotiefilms voor bedrijven en evenementen!

Wiljo Meijnhout

Passioneel, Professioneel en Betaalbaar

Iets over mijzelf: Ik ben geboren in het hoge noorden van het land, opgegroeid in Apeldoorn. Nu ruim 30 jaar woonachtig in het mooie en gezellige Gooi. Ik heb een brede interesse: portretten, architectuur, vastgoed en evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten zijn mijn specialiteit. Begonnen als een mooie hobby waarvan ik nu mijn werk heb gemaakt en waarbij ik uitsluitend gebruik maak van de beste apparatuur.

Creativiteit staat voorop bij alles wat ik doe. In mijn portfolio vind je uiteenlopende foto´s waarbij het juist gaat om die ene compositie, dat ene moment ondersteund door die ene mooie, soms subtiele, bewerking: het eindresultaat!

Spreken mijn foto´s en films je aan en wil jij ook een professionele portretshoot, mooie foto's voor Funda, heb je een bedrijfsfeest of ga je binnenkort trouwen? Stuur dan een e-mail naar info@meijnhoutfotografie.com, of maak gebruik van het formulier op de contactpagina.

Het is niet toegestaan mijn foto´s te gebruiken voor commerciële-of privédoeleinden zonder mijn uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

It is not allowed to use my photo´s for any commercial- or private purposes without my written approval.

All images copyright Wiljo Meijnhout. All rights reserved 2019. 

KVK 59998148

Algemene Voorwaarden

Privacy Verklaring