Meijnhout Fotografie Blog - blijf op de hoogte

Wiljo Meijnhout Fotografie: Zoek je een betaalbare fotograaf in Huizen of omgeving het Gooi (Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Amsterdam, Naarden, Amersfoort, Soest, Weesp, Almere en Bussum) voor Portretten, Vastgoed en evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten?  Dan ben je bij www.meijnhoutfotografie.com aan het juiste adres.

Volg, like en share het blog van Meijnhout Fotografie, de fotograaf van huizen, het Gooi, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes...
Volg me ook op Facebook

Meijnhout Fotografie nu samen met PROMO | FIRST

Sinds 1 September j.l. heeft Meijnhout Fotografie de activiteiten en handelsnaam van PROMO | FIRST overgenomen. Dit betekent niet alleen kwalitatief hoogwaardige- en originele foto’s zoals u gewend was, maar nu ook schitterende films en promotievideo’s.

PROMOFIRST is met name gespecialiseerd in het maken van korte promotiefilms voor het midden- en het kleinbedrijf tegen zeer gunstige prijzen. Met deze professionele video op uw website of social media blijven (potentiële) klanten gegarandeerd langer ‘hangen’.

Wij bieden 3 verschillende standaard pakketten tegen gunstige prijzen. Natuurlijk is ook maatwerk mogelijk in combinatie met fotografie. Neem contact op via het contactformulier op de site voor meer informatie of een aanvraag voor een offerte.

Logo Promo First.jpg
Wiljo MeijnhoutComment
Familiefoto's saai? (deel 2)

In mijn vorige post schreef ik al dat het maken van familiefoto’s helemaal niet saai hoeft te zijn. Hieronder weer een voorbeeld van hoe het ook kan! Interesse in leuke familiefoto’s? Neem dan even contact met me op via de contactpagina of stuur een email naar info@meijnhoutfotografie.com

 Familiefoto’s saai??

Familiefoto’s saai??

Wiljo MeijnhoutComment
NEW Black and White Portrait Presets for Adobe Lightroom available now

I'm proud to share my Black and White Portrait presets for Lightroom with all my fellow (semi)professional photographers!

These 15 (+2 Bonus) Lightroom presets are special designed for editing portrait photo's for use with Adobe Lightroom.

You can use the presets as they come out-of-the-box or customize them to suite your personal preference. The presets works best with RAW/DNG files but JPG's are also tested. 
Keep in mind that all presets work differently with each photo depending on a number of factors such as lighting, tone etc.

You can also choose to download the FREE package of 3 presets, work with it, evaluate and buy the full package afterwards.

You will Receive:

- A Zip File containing 17 high quality Lightroom preset files ( .xmp)

- A document with prints of all 17 Black and White Lightroom presets for easy comparison

- A comprehensive installation manual

Compatible with Adobe Lightroom Classic CC (7.3 and higher), Adobe Lightroom CC and Adobe Camera RAW

© 2018, Meijnhout Fotografie, 
All Rights Reserved

***TERMS OF USE***

BY PURCHASING THIS ITEM, YOU ARE AUTOMATICALLY AGREEING TO THE FOLLOWING TERMS OF USE: 
Do not sharing the files, or selling them in any form. Derivative works are also prohibited.

Wiljo MeijnhoutComment
GayPride 2018 foto's voor Deloitte

Zoals ik in mijn vorige post al had aangegeven kom ik als fotograaf op de mooiste en meest bijzondere plekken. Los van de creativiteit maakt dit mijn vak natuurlijk compleet. Afgelopen zaterdag mocht ik voor Deloitte de foto's maken op de GayPride boot. Wat een geweldig feest was dat, wat een leuk team, wat een leuke gasten en wat een geweldig publiek. Alleen maar feestende en dansende mensen op de boot maar ook op de wal. Hieronder een impressie van 17 foto's die de hele dag in één oogopslag weergeven.

Mocht je meer sfeer willen proeven kijk dan op: https://www.youtube.com/watch?v=nM4l3fkcSnU&t=4s

#Deloitte #Gaypride

Wiljo MeijnhoutComment
Camping Sy Ardennen

Wat is het werk als fotograaf toch leuk en afwisselend! Zo sta je tussen de hossende mensen op de boot bij de Gaypride in Amsterdam (foto's volgen na toestemming van de klant) en op het andere moment in een heerlijke ontspannen vakantiesfeer op Camping Sy Ardennen op één van de mooiste plekjes in België. Hieronder een impressie van de foto's die binnenkort zijn te bewonderen op de site van Camping Sy en op booking.com

Wiljo MeijnhoutComment
GRATIS Finishfoto's Triathlon Huizen 2018

Ook dit jaar stelt Meijnhout Fotografie de finishfoto's van de Triathlon Huizen weer gratis ter beschikking. De foto's kan je downloaden op www.meijnhoutfotografie.com/triathlon  
Als tegenprestatie zou ik het waarderen dat je mijn facebookpagina liked en deelt: www.facebook.com/meijnhoutfotografie

Een verslag vind je terug op www.triathlonhuizen.nl

Altijd leuk dat je foto's in de pers komen! Beleef de hele dag terug op: https://www.nieuwsbladvoorhuizen.nl

_MG_8865 Triathlon Huizen 2018 #1.jpg
Wiljo MeijnhoutComment