Meijnhout Fotografie Blog - blijf op de hoogte

Wiljo Meijnhout Fotografie: Zoek je een betaalbare fotograaf in Huizen of omgeving het Gooi (Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Amsterdam, Naarden, Amersfoort, Soest, Weesp, Almere en Bussum) voor Portretten, Vastgoed en evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten?  Dan ben je bij www.meijnhoutfotografie.com aan het juiste adres.

Volg, like en share het blog van Meijnhout Fotografie, de fotograaf van huizen, het Gooi, en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes...
Volg me ook op Facebook

Woningfotografie ondersteund met dronefoto's

Hieronder zie je hoe dronefoto’s een perfecte aanvulling kunnen zijn op de ‘normale’ foto’s van je woning op Funda. Overigens is intussen wel gebleken dat de foto’s die met zorg en liefde voor het vak zijn gemaakt door een echte fotograaf, meer potentiële kopers trekken dan de foto’s, met alle respect, die even snel door de makelaar worden gemaakt. Daarentegen ben ik weer niet zo goed in huizen verkopen…daar hebben we het vakmanschap van de makelaar nodig!

De overige foto’s van de Flevolaan 2a in Muiderberg vind je op: https://www.funda.nl/koop/muiderberg/huis-40298857-flevolaan-2-a/ .

Voor de potentiële kopers: Op zaterdag 22 juni tussen 11:00 en 13:00 is er een open huis georganiseerd

Flevolaan 2a Muiderberg-DJI_0852.jpg
Flevolaan 2a Muiderberg-_MG_4383.jpg
Flevolaan 2a Muiderberg-DJI_0802.jpg
Flevolaan 2a Muiderberg-_MG_4440.jpg
Flevolaan 2a Muiderberg-_MG_4428.jpg
Flevolaan 2a Muiderberg-DJI_0839.jpg
Wiljo MeijnhoutComment
Portretfoto's met natuurlijk licht - keep it simple

Je hoeft niet altijd gebruik te maken van een (studio)flitser om een prachtig resultaat te krijgen. Zie hieronder een mooi voorbeeld van Dimitri. Als je goed kijkt zie je het licht van links door het raam komen. Los van een donker vignette is deze foto niet bewerkt.

Model Dimitri

Model Dimitri

Low Key Belichting

Hier weer een mooi voorbeeld van zogenaamde Low Key belichting. Een donkere achtergrond (niet perse noodzakelijk) en maar 1 gebundelde studio flitser op het model. Zie hier het resultaat !

Model Ruben

Model Ruben

Wiljo MeijnhoutComment
We gaan de lucht in!! Drone Fotografie

Binnenkort gaat Meijnhout Fotografie de lucht in !! Zodra alle registraties, vergunningen en verzekering geregeld zijn gaan we ook prachtige drone beelden vanuit de lucht voor u maken. Denk hierbij foto’s voor uw website of social media, uw woning op spectaculaire wijze op Funda, uw evenement etc! Nieuwsgierig? Neem alvast contact op, dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is, rekening houdend met de strenge regelgeving in Nederland als het gaat om het vliegen met drones.

Haven van Huizen / Hotel Fletcher / Kalkovens / Botterwerf / Huizen

Haven van Huizen / Hotel Fletcher / Kalkovens / Botterwerf / Huizen

Haven van Huizen

Haven van Huizen

Haven van Huizen / Gooimeer

Haven van Huizen / Gooimeer

Bedrijf in Beeld: Businesscentrum Gooi - Baarn

Businesscentrum Gooi in Baarn, vlak bij de A1, verhuurt kantoorruimtes in diverse oppervlaktes. En wie kan dat nou beter in beeld brengen dan Meijnhout Fotografie? Onder de noemer ‘Bedrijf in Beeld’ kunnen wij uw bedrijf op een originele manier fotograferen waardoor de bezoekers van uw online kanalen een verpletterende indruk krijgen van uw bedrijf en de sfeer die u wilt uitdragen. Omdat P R O M O | F I R S T nu onderdeel is van Meijnhout Fotografie zijn we ook prima in staat om een korte promotiefilm te maken voor uw website, Facebook of ander kanaal. Voorbeelden genoeg op de website van P R O M O | F I R S T

Businesscentrum Gooi.jpeg
20181005-Businesscentrum Gooi 5.jpg
20181005-Businesscentrum Gooi 4.jpg
20181005-Businesscentrum Gooi 1.jpg
20181005-Businesscentrum Gooi 3.jpg
20181005-Businesscentrum Gooi 2.jpg
Wiljo MeijnhoutComment
Meijnhout Fotografie nu samen met PROMO | FIRST

Sinds 1 September j.l. heeft Meijnhout Fotografie de activiteiten en handelsnaam van PROMO | FIRST overgenomen. Dit betekent niet alleen kwalitatief hoogwaardige- en originele foto’s zoals u gewend was, maar nu ook schitterende films en promotievideo’s.

PROMOFIRST is met name gespecialiseerd in het maken van korte promotiefilms voor het midden- en het kleinbedrijf tegen zeer gunstige prijzen. Met deze professionele video op uw website of social media blijven (potentiële) klanten gegarandeerd langer ‘hangen’.

Wij bieden 3 verschillende standaard pakketten tegen gunstige prijzen. Natuurlijk is ook maatwerk mogelijk in combinatie met fotografie. Neem contact op via het contactformulier op de site voor meer informatie of een aanvraag voor een offerte.

Logo Promo First.jpg
Wiljo MeijnhoutComment