Bedrijf in Beeld (Business Centrum Huizen)

Voor Business Centrum Huizen had ik onlangs een mooie opdracht om een aantal kantoorruimtes in beeld te brengen. Deze kantoorruimtes zijn flexibel en duurzaam en heel goed bereikbaar midden in het land (en ook nog eens goedkoop!) Voor meer informatie verwijs ik je door naar https://www.businesscentrumhuizen.nl

Portretten voor Vola Netherlands - Amsterdam

Een mooie opdracht om portretten op de werkvloer te maken voor Vola in Amsterdam. Vola Nederland B.V. importeert en distribueert prachtige design kranen, douches en accessoires van de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen.

Hieronder een greep uit de serie.

20200604-_MG_7316.jpg
20200604-_MG_7337.jpg
20200604-_MG_7346.jpg
Promofilm en foto's voor Kim's Choice

Een Thuis Wijnproeverij met uitsluitend topwijnen uit de wijnkelder van Kim Veldman van drie Michelin Sterren restaurant de Leest***?

Samen met Concept Launch hebben we een prachtige promofilm gemaakt waarbij we het hele proces vanaf de wijnkelder van De Leest*** tot en met het gezellig klinken van de glazen met je vrienden.

Wil je ook deze fantastische wijnen thuis proeven, kijk dan snel op www.kimschoice.nl

Hieronder het resultaat om trots op te zijn! Proost!!

20200522-_MG_7112.jpg
20200522-_MG_7095.jpg
20200522-_MG_7071.jpg
Portretten voor Link Magazine

Onder de noemer ‘Bedrijf in Beeld’ brengt Meijnhout Fotografie & Film jouw bedrijf(sprocessen) in beeld. Dit kan met een fotoreportage of een korte bedrijfsfilm waarbij we samen mensen en/of processen in beeld brengen in hun werkomgeving. In dit geval een mooie opdracht voor Link Magazine waarbij Jasper Alkema van SAS Institute uit Huizen en Peter Hobbelen, Marcel Lentfert en Hans van Eijck, op 1,5 meter van elkaar :-) in de werkplaats van Confed in Amersfoort gefotografeerd werden.

Wil je nou ook jouw bedrijf in beeld brengen voor online media, neem dan contact op met Meijnhout Fotografie & Film, dan maken we samen een plan/script hoe we dat op de beste manier kunnen vormgeven.

Jasper Alkema - SAS Institute

Jasper Alkema - SAS Institute

Marcel Lentfert, Peter Hobbelen en Hans van Eijck - Confed

Marcel Lentfert, Peter Hobbelen en Hans van Eijck - Confed

Een professionele video of 3D foto's bij verkoop van jouw huis?

Voor mij is het heel duidelijk: als ik mijn huis ooit ga verkopen dan worden de foto’s op Funda aangevuld met een echte professionele video. Je krijgt dan een heel goed beeld van de indeling en de sfeer van het huis, maar ook zeker van de tuin en omgeving. Je hoeft niet te blijven klikken en vervolgens te verdwalen in een 3D opname van het huis. Totdat die 3D techniek ook volwassen is geworden maak ik mooie professionele- en betaalbare video’s voor makelaars en huiseigenaren.

Deze video is gemaakt in Hilversum en aangevuld met al bestaande drone beelden

Wat een geweldig uitzicht!! Kijk op Funda voor meer informatie en natuurlijk de rest van de foto’s van deze mooi split-level woning —> Willibrorduslaan 43 Hilversum