Portret / Photoshoot

'....Wil je ook een professionele fotoshoot, familiefoto's of mooie foto´s voor je LinkedIn, Facebook of datingsite? Of geef opa en oma eens een origineel cadeau...!!' 

Voordat we aan de foto shoot beginnen hebben we samen mondeling, telefonisch of via email het type shoot, de locatie, de duur en de kosten van de shoot bepaald. De afspraken worden bevestigd met een offerte die je ontvangt per email. Deze offerte stuur je voor akkoord terug. Dit mag uiteraard via email. Daarna bepalen we samen de datum en tijdstip van de shoot.

Welk Type Foto Shoot past het best bij mij?

Social Media Shoot

Hierbij fotografeer ik je tegen een zwarte- of witte achtergrond. Je mag natuurlijk ook zelf een eigen achtergrond kiezen. Je krijgt 3 foto´s (zgn. gezichtsportret en torsoportret) in een mediumformaat digitaal zonder copyright aangeleverd welke je dan kunt gebruiken als profielfoto op Facebook, LinkedIn, Twitter, datingsite of zakelijke website. De Social Media Shoot duurt ongeveer 30 minuten en de foto’s worden digitaal aangeleverd.

Uitgebreide Foto Shoot

Hierbij fotografeer ik je (of jullie) tegen een zwarte- en een witte achtergrond of een achtergrond naar jouw keuze. Naast gezichts- en torsoportretten maak ik ook overall portretfoto´s op een doorlopende achtergrond. Je ontvangt alle foto´s digitaal in een klein formaat voorzien van een copyright en maakt zelf de keuze voor 5 of meer foto´s. Deze foto´s ontvang je digitaal in zowel kleur als zwart-wit zonder copyright in maximaal formaat en zijn alleen voor eigen gebruik. Je kan dan ook zelf bepalen welke foto´s je eventueel laat afdrukken op papier, canvas, aluminium, een telefoonhoesje of op één van de vele andere moderne materialen. Als je zelf geen keuze kunt maken wil ik je daar graag bij ondersteunen. Een Uitgebreide Foto Shoot duurt ongeveer 60-75 minuten.

Klik op deze link voor Tips ter voorbereiding van de fotoshoot.

Locatie van de Foto Shoot

Als locatie kan je kiezen voor mijn eigen studio* in Huizen of op een door jou aangegeven locatie, bijvoorbeeld jouw vertrouwde huiskamer of werklocatie. Je moet dan wel rekening houden met een minimale werkruimte: Voor een Social Media Shoot moet je rekenen op L 3,00m x B 2,20m x H 2,40m. Een Uitgebreide Foto Shoot is alleen mogelijk in de studio. Voor afstanden minder dan 15km (enkele reis) vanaf mijn studio tot de locatie van de fotoshoot reken ik geen extra kosten.

*totdat ik een bedrijfsruimte heb kan ik mijn woonkamer eenvoudig ombouwen tot studio.

Prijzen (incl. btw)

 • Social Media Shoot: 57,50 Euro. (3 foto´s)

  • Extra foto´s: 10,45 Euro per foto.

 • Uitgebreide Foto Shoot: 102,50 Euro (5 foto´s)

  • Extra foto´s: 5 stuks 49,50 Euro

  • Extra foto´s: 10 stuks 93,50 Euro

  • Extra foto´s: 15 stuks 132,00 Euro.

 • Evenementen: informeer naar de mogelijkheden via de contactpagina

 • Foto Shoot Meerdere personen op externe lokatie: maximum aantal afhankelijk van de omstandigheden. Eventuele toeslag wordt vermeld in de offerte.

 • Kilometervergoeding bij afstanden groter dan 15km (enkele reis): 0,35 Euro/km

 • Foto's gebruiken voor andere doeleinden dan eigen gebruik: Dit is niet toegestaan tenzij anders overeengekomen