Huwelijk

Jullie trouwdag!

De mooiste dag in je leven die je voor altijd vastgelegd wil hebben. Gaan jullie binnenkort trouwen? Neem dan contact op Meijnhout Fotografie zodat we jullie wensen en eisen kunnen bespreken

Wiljo Meijnhout Fotografie: Zoek je een betaalbare fotograaf in Huizen of omgeving het Gooi (Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Amsterdam, Naarden, Amersfoort, Soest, Weesp, Almere en Bussum) voor Portretten, Vastgoed en evenementen zoals bruiloften en bedrijfsfeesten?  Dan ben je bij www.meijnhoutfotografie.com aan het juiste adres.

Huwelijk / Trouwfotograaf

Jullie trouwdag!

Binnenkort gaan jullie trouwen! De mooiste dag in je leven die je voor altijd vastgelegd wil hebben. Iedere bruiloft is weer anders, ieder bruidspaar heeft andere wensen. Deze wensen gaan we eerst samen bespreken en vertalen dat in een draaiboek voor de grote dag. Op die dag willen jullie geen zorgen meer hebben, alles moet van te voren tot in de puntjes zijn geregeld. 

Klik op de foto voor meer voorbeelden van trouwfoto's

Wanneer de dag start en eindigt voor Meijnhout Fotografie hangt af van jullie wensen;  Willen jullie foto's van het aankleden en opmaken van de bruid? Foto's van het bijzondere moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien? En dan natuurlijk de ceremonie en/of de kerkdienst, de receptie, de bruidsfoto's op een mooie- en unieke lokatie, het aansnijden van de taart, het diner en natuurlijk s'avonds het onvergetelijke feest!

Kosten:

Zoals je ziet zijn er heel veel verschillende mogelijkheden, iedere bruidspaar heeft andere wensen. Daarom is het lastig om op voorhand een prijs te noemen. Mijn ervaring leert dat de kosten sterk uiteen kunnen lopen. Ga uit van een minimum van 395 Euro oplopend tot 950 Euro. Deze bedragen zijn exclusief een prachtig trouwalbum. De prijzen voor dit mooie boek variëren tussen 300 en 600 Euro.  

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op Meijnhout Fotografie.

Voor een prachtige trouwauto verwijs ik jullie graag door naar de site van jouwtrouwauto.nl