Portret / Photoshoot

'....Wil je ook een professionele fotoshoot, familiefoto's of mooie foto´s voor je LinkedIn, Facebook of datingsite? Of geef opa en oma eens een origineel cadeau...!!' 

Voordat we aan de foto shoot beginnen hebben we samen mondeling, telefonisch of via email het type shoot, de locatie, de duur en de kosten van de shoot bepaald. De afspraken worden bevestigd met een offerte die je ontvangt per email. Deze offerte stuur je voor akkoord terug. Dit mag uiteraard via email. Daarna bepalen we samen de datum en tijdstip van de shoot.

Welk Type Foto Shoot past het best bij mij?

Social Media Shoot

Hierbij fotografeer ik je tegen een zwarte- of witte achtergrond. Je mag natuurlijk ook zelf een eigen achtergrond kiezen. Je krijgt 3 foto´s (zgn. gezichtsportret en torsoportret) in een mediumformaat digitaal zonder copyright aangeleverd welke je dan kunt gebruiken als profielfoto op Facebook, LinkedIn, Twitter, datingsite of zakelijke website. De Social Media Shoot duurt ongeveer 30 minuten en de foto’s worden digitaal aangeleverd.

Uitgebreide Foto Shoot

Hierbij fotografeer ik je (of jullie) tegen een zwarte- en een witte achtergrond of een achtergrond naar jouw keuze. Naast gezichts- en torsoportretten maak ik ook overall portretfoto´s op een doorlopende achtergrond. Je ontvangt alle foto´s digitaal in een klein formaat voorzien van een copyright en maakt zelf de keuze voor 5 of meer foto´s. Deze foto´s ontvang je digitaal in zowel kleur als zwart-wit zonder copyright in maximaal formaat en zijn alleen voor eigen gebruik. Je kan dan ook zelf bepalen welke foto´s je eventueel laat afdrukken op papier, canvas, aluminium, een telefoonhoesje of op één van de vele andere moderne materialen. Als je zelf geen keuze kunt maken wil ik je daar graag bij ondersteunen. Een Uitgebreide Foto Shoot duurt ongeveer 60-75 minuten.

Klik op deze link voor Tips ter voorbereiding van de fotoshoot.

Locatie van de Foto Shoot

Als locatie kan je kiezen voor mijn eigen studio* in Huizen of op een door jou aangegeven locatie, bijvoorbeeld jouw vertrouwde huiskamer of werklocatie. Je moet dan wel rekening houden met een minimale werkruimte: Voor een Social Media Shoot moet je rekenen op L 3,00m x B 2,20m x H 2,40m. Een Uitgebreide Foto Shoot is alleen mogelijk in de studio. Voor afstanden minder dan 15km (enkele reis) vanaf mijn studio tot de locatie van de fotoshoot reken ik geen extra kosten.

*totdat ik een bedrijfsruimte heb kan ik mijn woonkamer eenvoudig ombouwen tot studio.

Prijzen (incl. btw)

 • Social Media Shoot: 57,50 Euro. (3 foto´s)

  • Extra foto´s: 10,45 Euro per foto.

 • Uitgebreide Foto Shoot: 102,50 Euro (5 foto´s)

  • Extra foto´s: 5 stuks 49,50 Euro

  • Extra foto´s: 10 stuks 93,50 Euro

  • Extra foto´s: 15 stuks 132,00 Euro.

 • Evenementen: informeer naar de mogelijkheden via de contactpagina

 • Foto Shoot Meerdere personen op externe lokatie: maximum aantal afhankelijk van de omstandigheden. Eventuele toeslag wordt vermeld in de offerte.

 • Kilometervergoeding bij afstanden groter dan 15km (enkele reis): 0,35 Euro/km

 • Foto's gebruiken voor andere doeleinden dan eigen gebruik: Dit is niet toegestaan tenzij anders overeengekomen


Vastgoed Fotografie

Een huis verkopen is voor veel mensen altijd een bijzonder en spannend moment. Professionele woningfoto´s op Funda of de website van je makelaar trekken meer potentiële kopers. Hoe vaak komt het niet voor dat foto´s bedriegen en dat een potentiële koper afhaakt na een bezichtiging?

Mijn kracht zit in het feit dat ik de waarheid zo goed mogelijk in beeld wil brengen. Ik neem ruim de tijd om kwalitatief goede foto´s te maken. Als je er behoefte aan hebt kan ik vooraf tips geven hoe je je huis ruimtelijker of meer ´fotogenieker´ kan inrichten. Soms doet een bos bloemen wonderen. De voorbereiding is dus minstens zo belangrijk als de foto´s zelf.

Ik werk zowel voor particulieren als voor makelaars en kan in opdracht van de makelaar foto´s laden op Funda, maar niet voordat jij als klant een akkoord hebt gegeven.

Bij particulieren stuur ik vooraf een offerte die je ontvangt per email. Deze offerte stuur je voor akkoord terug. Dit mag uiteraard per email. Daarna bepalen we samen de datum en het tijdstip waarop de foto´s worden gemaakt. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan maken we een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de opdracht moet je ongeveer een uur reserveren. Voor afstanden minder dan 15km (enkele reis) vanaf mijn studio tot de locatie reken ik geen extra kosten.

Nadat ik de foto´s heb gemaakt doe ik een lichte nabewerking en maak een keuze van alleen de beste foto´s. Deze foto´s ontvang je binnen 48 uur in een klein formaat, voorzien van een copyright, via email. Pas na jouw akkoord verschijnen de foto´s op Funda en op de website van jouw makelaar.

Prijzen Particulieren (incl. btw)

 • Vastgoed Basis : 144,95 Euro. (15 foto´s)

 • Vastgoed Plus: 173,25 Euro (25 foto´s)

  • Extra foto´s: per stuk 6,25 Euro

 • Kilometervergoeding bij afstanden groter dan 15km (enkele reis): 0,35 Euro/km

 • (Drone) Video: informeer naar de mogelijkheden via de contactpagina

Prijzen Makelaars (excl. btw)


Huwelijk / Trouwfotograaf

Jullie trouwdag!

Binnenkort gaan jullie trouwen! De mooiste dag in je leven die je voor altijd vastgelegd wil hebben. Iedere bruiloft is weer anders, ieder bruidspaar heeft andere wensen. Deze wensen gaan we eerst samen bespreken en vertalen dat in een draaiboek voor de grote dag. Op die dag willen jullie geen zorgen meer hebben, alles moet van te voren tot in de puntjes zijn geregeld. 

Wanneer de dag start en eindigt voor Meijnhout Fotografie hangt af van jullie wensen;  Willen jullie foto's van het aankleden en opmaken van de bruid? Foto's van het bijzondere moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien? En dan natuurlijk de ceremonie en/of de kerkdienst, de receptie, de bruidsfoto's op een mooie- en unieke lokatie, het aansnijden van de taart, het diner en natuurlijk s'avonds het onvergetelijke feest!

Kosten:

Zoals jullie zien zijn er heel veel verschillende mogelijkheden, iedere bruidspaar heeft andere wensen. Daarom is het lastig om op voorhand een prijs te noemen. Mijn ervaring leert dat de kosten sterk uiteen kunnen lopen. Ga uit van een minimum van 395 Euro oplopend tot 950 Euro. Deze bedragen zijn exclusief een prachtig trouwalbum. De prijzen voor dit mooie boek variëren tussen 300 en 600 Euro.  

Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op Meijnhout Fotografie & FILM.

Voor een prachtige trouwauto verwijs ik jullie graag door naar de site van jouwtrouwauto.nl 


Film/ Video

Sinds 1 September 2018 heeft Meijnhout Fotografie & FILM de activiteiten en handelsnaam van PROMO | FIRST overgenomen. Dit betekent niet alleen kwalitatief hoogwaardige- en originele foto’s zoals u gewend was, maar nu ook schitterende films en promotievideos. PROMOFIRST is met name gespecialiseerd in het maken van korte promotiefilms voor het midden- en het kleinbedrijf tegen zeer gunstige prijzen. Met deze professionele video op uw website of social media blijven (potentiële) klanten gegarandeerd langer ‘hangen’.

Wij bieden 3 verschillende standaard pakketten tegen gunstige prijzen. Natuurlijk is ook maatwerk mogelijk in combinatie met fotografie. Neem gerust contact op via het contactformulier op de site voor meer informatie of een aanvraag voor een offerte.

Nadat u akkoord gaat met de offerte gaan we de opdracht op locatie of telefonisch doorspreken. Tijdens de intake zullen onder andere de volgende vragen aan bod komen:

 • Wat is het doel van de video?

 • Op welke media wordt hij geplaatst?

 • Wat verwacht U van PROMO | FIRST?

 • Heeft U al een idee qua muziekkeuze?

 • Wat wilt u persé in beeld hebben?

 • Heeft u al een idee over een draaiboek?

 • Wanneer gaan we de film opnemen en welke voorbereidingen zijn daar voor nodig?

Afhankelijk van de pakketkeuze of maatwerk komen we op de locatie(s), op de afgesproken datum, de film onder uw begeleiding opnemen. Tijdens het filmen van het draaiboek begint pas echt het echte creatieve proces.

Achter de schermen gaan we aan de slag met uw film, we kiezen de beste shots en combineren dit met de juiste muziek, titels en effecten.
Nadat we een eerste versie hebben opgeleverd (voorzien van ons logo) kunt u reageren op zowel de beelden als de muziekkeuze. Afhankelijk van uw pakketkeuze volgt er nog een correctieronde. Nadat wij uw feedback hebben verwerkt zullen we het eindproduct digitaal versturen.

Wilt U meer weten, neem dan vrijblijvend contact op Meijnhout Fotografie & FILM.

Met creatieve groet,

—Wiljo Meijnhout—