Vastgoed Fotografie

Een huis verkopen is voor veel mensen altijd een bijzonder en spannend moment. Professionele woningfoto´s op Funda of de website van je makelaar trekken meer potentiële kopers. Hoe vaak komt het niet voor dat foto´s bedriegen en dat een potentiële koper afhaakt na een bezichtiging?

Mijn kracht zit in het feit dat ik de waarheid zo goed mogelijk in beeld wil brengen. Ik neem ruim de tijd om kwalitatief goede foto´s te maken. Als je er behoefte aan hebt kan ik vooraf tips geven hoe je je huis ruimtelijker of meer ´fotogenieker´ kan inrichten. Soms doet een bos bloemen wonderen. De voorbereiding is dus minstens zo belangrijk als de foto´s zelf.

Ik werk zowel voor particulieren als voor makelaars en kan in opdracht van de makelaar foto´s laden op Funda, maar niet voordat jij als klant een akkoord hebt gegeven.

Bij particulieren stuur ik vooraf een offerte die je ontvangt per email. Deze offerte stuur je voor akkoord terug. Dit mag uiteraard per email. Daarna bepalen we samen de datum en het tijdstip waarop de foto´s worden gemaakt. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan maken we een nieuwe afspraak. Afhankelijk van de opdracht moet je ongeveer een uur reserveren. Voor afstanden minder dan 15km (enkele reis) vanaf mijn studio tot de locatie reken ik geen extra kosten.

Nadat ik de foto´s heb gemaakt doe ik een lichte nabewerking en maak een keuze van alleen de beste foto´s. Deze foto´s ontvang je binnen 48 uur in een klein formaat, voorzien van een copyright, via email. Pas na jouw akkoord verschijnen de foto´s op Funda en op de website van jouw makelaar.

Prijzen Particulieren (incl. btw)

  • Vastgoed Basis : 144,95 Euro. (15 foto´s)

  • Vastgoed Plus: 173,25 Euro (25 foto´s)

    • Extra foto´s: per stuk 6,25 Euro

  • Kilometervergoeding bij afstanden groter dan 15km (enkele reis): 0,35 Euro/km

  • (Drone) Video: informeer naar de mogelijkheden via de contactpagina

Prijzen Makelaars (excl. btw)