Keep Moving !!

Onlangs had Meijnhout Fotografie een leuke, creatief uitdagende, opdracht voor het Business Centrum Huizen. De opdracht was: 'We willen beweging, dynamiek, in de foto's'. Samen met de creatieve geest van Bas Klinge, cameraman van beroep, hebben we dit idee verder uitgewerkt en kwamen we tot de samensmelting van bewegend- en stilstaand beeld. Hieronder een paar mooie voorbeelden van het eindresultaat. 

Mocht u ook originele- en creatieve foto's willen voor uw bedrijf stuur dan even een berichtje naar info@meijnhoutfotografie.com . Mocht u daarnaast meer willen weten over bedrijfsvideo's dan zal ik u in contact brengen met Bas van www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

www.businesscentrumhuizen.nl

 

 

Wiljo MeijnhoutComment